Umudum1903 Selinmoon geçmiş olsun bende 5 +2 günlükken randevum vardı geçen hafta Dr kontrolunden eve geldim herşey yolunda çok güzel yere yerleşmiş dedi Doktor biraz uzandım ayağa kalkmamla resmen kan boşaldı pıhtı geldi kocaman şok olduk hemen hastaneye geri döndük kese duruyor dedi hiç bir kanama belirtisi yok dedi anlamadık ne olduğunu o anlikti 2 günde kahve leke devam etti sonra tamamen kesildi cumartesi 6+2 olucan insAllah kalp atışı duyarım çok korkuyorum 3 tane kaybın var benimde gen testlerimizde normal
Selinmoon Umudum1903 sağ ol canım sana da çok geçmiş olsun 🙏 Allahım bir daha yaşatmasın. Biz duyduk kalp atışını kese kenarında kanama var dedi . İlaç verdi inşallah sende duyarsın ❤️
Ebruebos Üzme kendini çoğu gebelikte leke olup sağlıklı doğuranlar oluyor. Haber ver canım bizede durumunu
mavideniz6 Selinmoon Dikkat etmek gerek kanamalar normal değildir Acile gidin muhtemelen progestan başlatır doktorunuz geçmiş olsun
Selinmoon Sermec27 yeni çıktım canım kese etrafında kanama var biraz dedi ilaç verdi progestan kalp atışını duyduk ♥️
Sermec27 Selinmoon çok şükür canım benimde vardı oğlumda kese etrafında kanama bir hafta sadece tuvalet için kalktım onun dışında hep yattım şükür 1 haftada geçmişti hep yat dinlen yorma kendini inşallah bir an önce geçer
Elifesmira Selinmoon geçmiş olsun benimde aynısı olmuştu sürekli yatmaya çalışın ilacınızı düzenli kullanın ve haftaya hiçbir şey kalmaz inşallah
Eymeneflininannesii Selinmoon canım bende şuan 7 haftalığım benimde aynı Bi acile git istersen çünkü doktorum hiç bir kanamanın riske atilmamasi gerektiğini söyledi ilaç yazdı günde 2 tane kullanıyorum şuan azaldı kanamam Allahın izniyle düzelir hersey
Mrvcakatt Selinmoon duzenli progestan kullaninca geciyor. Ama agir kaldirma kendinj yorma. Bu haftada kalp atisina dahi bakilmamisti. Kalp atisi var dedi o kadar. Hic telas yapma doktor normal dediyse normaldir. Zaten daha yeni yeni organlari vs olusuyor
Selinmoon Mrvcakatt inşallah canım dikkat edeceğim . Elimden gelenin fazlasını yaparım yeter ki bir şey olmasın 🙏
Pinark92 ilk baştan okurken aşağı inene kadar aklım çıktı şükür birşey yokmuş uzan iyice dinlen progestanı kullan allahın izniyle bişey olmayacak canım benim
Selinmoon Pinark92 ay canım ben de doktora gidene kadar aklım çıktı inan o kadar korktum ki doktorum bile korktu böyle kanamalar normal dedi . Ama işte bir kere kötü bir şey yaşayınca insanın elinde değil . Amin canım 😘🤲
Moonlight7 Benimde kanamalarla başım dertteydi artık iyice psikolojim bozulmaya başlamıştı.11. Haftada kırmızı yoğun oldu 14 ve 15 haftalarda da pembe leke şeklinde oluyordu. Şuan 18+4üm yaklaşık 2 aydır progrstan fitil kullanıyorum ve sürekli yatıyorum sadece lavaboya kalkıyorum. Ve benim sebebi bilinmeyecek şekilde oluyordu bebek gayet sağlıklı herhangi bi yara myom vs de yokken oluyordu🤷🏻♀️ Rabbim hepimizin yardımcısı olsun sağlıkla alalım kucağımıza
Selinmoon Moonlight7 ben de kist varmış birde doktor 4 aydan sonra gider dedi o bakalım canımm. Kese etrafında kanama var dedi bana da progestan yazdı . Amin canım umarım hiç üzülmeden sağlıklı bir şekilde kucağımıza alırız 🤲