Mnos-332 Arkadaşlar 18+5 haftalık hamileyim ikizlere 14 haftadan beri hareketlerini hissediyordum bu 2 gündür hissetmiyorum normal mi
Denizim921 Mnos-332 ayy bende senin gibiydim azıcık oynamasınlar endişe endişe üzerine edip sağlık ocağında kalp atışı dinlemeye kaçardım daha önce de bir kayıp olunca daha da tedirgin olmaya başladım tabi ama 26 haftalık olduk şuan düzenli oynuyorlar o zamanlar benimkiler de öyleydi 18 de hiç oynamıyordu diyebilirim
--Kubra-- Bu haftalarda bebek hareketi hissedilmez. O hissettikleriniz sizin bağırsak hareketleridir. Ben bebeğimi 23.haftamda hissettim, oda zaten tekmeleriydi. Diğer kelebek kıpırtısı gibi şeyler bazen vardır bazen yoktur zaten. Size ait olabilir o hisler
seymmnr --Kubra-- hissedilmez diye birşey yok herkesin farklı olabilir benim de ilk gebeliğim ve 18. haftada hissetmeye başlamıştım bağırsak hareketlerinden farklı olduğunu algılayabiliyorsun zaten. sadece o dönemde zaman zaman durağan günler olabiliyor buna da doktorlar cok normal diyor. ama hissedilmez diye birşey yok 🙏