Albevna_ Merhaba taze anne adayları 😀 aday diyorum çünkü ben meleğime kavuştum çok şükür darısı size inşallahh. Karnınızın çatlamaması için size tavsiye vermek istiyorum özellikle daha karnının şişmediyse çokkkk işe yarayacak! "Hindistan cevizi yağı" hergün 2 defa sabah akşam iyice karnınıza basenlerinize güzelce sürün az olmasın vıcık vıcıkta olmasın zaten kısa sürede vücut emiyor yağı. Ayrıca her saat başı mutlaka 1 bardak su ! Tecrübeyle sabittir bir tane bile çatlağım yok ki ben zamanında 85 kilodan 55e düşmüştüm o zaman basenlerim çatır çatır çatladı yani yapı olarak çatlamaya müsaitim. Kardeşim annem arkadaşlarım şaşırıyor çünkü zapzayıf olmalarına rağmen çatlakları var benim hiç yok Maşallahh 😀 Deneyin mutlakaaa🌹🌹 soğuk sıkım katı hindistan cevizi yağı ben Hekimce markasını kullandım ama soğuk sıkım olması yeterli her marka olur. Sıcakta eriyor oda ısısında katı oluyor
misiszachk Albevna_ kıllanma yaptı mı peki kullandığınız yağ bazıları yapıyormuş sanırım ben daha 2 aylık hamileyim ama sanırım iç karnım yok benim çabuk şişecek gibi göbüşüm yakın zamanda düzenli olarak bir şeyler kullanmaya başlamam lazım
Albevna_ misiszachk hayır yapmadı. Badem yağı yapar diye duymuştum o yüzden kullanmadım h.cevizi yağı kullanmaya başladım