Ece_avc 35 haftalık hamileyim sırtım çok aşırı derecede ağırıyor ve bebek aşağı bastırıyor yerimde duramıyorum doğum başlamaz insallah demi
gunesinannesi_ Ece_avc ayyy benim de öyle 38 haftalığım belimden bacağıma atıyor bebek alttan vurup baskı yapıyor belimin ağrısı hiçbir şekilde geçmiyor 2 saattir bu arada allah analı babalı büyütsün inşallah🌺 suni sancı verildi mi
Nursonmez Ece_avc ya hayırlısı olsun 🥰 benim de 3 gündür bel sırt ağrım var ara ara kasıklarıma da vuruyor 38+3üm hayırlısıyla İnşallah doğururum ben de😁🤲🏻
Ece_avc gunesinannesi_ Çok sağolun Allah razı olsun inşallah suni sancı vermediler normal doğum Allah dizede tek nefeste doğurmayı nasip etsin inşallah 😘💖
Anneolmak58 😃 ay benimde ağrıyor insallah gelir benimde Allah analı babalı büyütsün. Nasıl oldu acaba benimde sırtım Ağrıyor ama çocuk yukarı çıkmaya çalışıyor bende 😃
Ece_avc Elfve belim çok ağırıyordu bebek assağı itiyordu kendini hastaneye geldik doğumun başlamış dedi normal doğum yaptım yarım saat bile çekmedi bebiş doğdu çok şükür 🙏
Elfve Ece_avc maaşAllah ben o kadar ağrı sızı çekiyorum ama sadece çekiyorum darısı başıma inşallah. Allah bağışlasın sizinkini de
Nursonmez Ece_avc bebişin durumu nasıl peki sen nasılsın dikişin falan oldu mu yürüyebiliyo musun ağrın var mı çok soru oldu hakkını helal et😁😁