sevaldqn1 crazymommy yok aşkım arada sancı gelip gidiyor yokluyor seviniyorum hadi devam et de dogurayim diye sesimi duyuyor sanki geri kaçıyor
minikmucizeemaak crazymommy He ben elle muayeneyi diyorsun sandım canım, gerek görse bakardı herhalde ya ne bileyim. Pazartesi tekrar söyleyeceğim zaten baskım var vs diye belki bakar o zaman. Bana 10 gün en fazla 15 gün sonra doğuracağım gibi geliyor da bakalım😂
Mmnj crazymommy bende yürümekten korkarım nedense 😄 plnlı sezeryan ı’m 20 gün sonra dogum veya bi kaç gün daha beklycz duruma göre yürüyünnce veya carşıya 1 saatlik cıkınca tırsıyorm nedn ise 34+1 imm
crazymommy Mmnj 37 de mi olacak yani sezeryanın? Erkene vermiş doktorun benim doktor 38 den önce almam bir sorun yoksa diyor
Mmnj crazymommy 20 gün sonra gel kontrol etcem ona göre de gününü vercem dedi canm duruma göre bakıp ilerliycek
crazymommy minikmucizeemaak Özelden söyleyim canısı burda çok akraba ve tanıdık var direk tanınırım yoksa 😂🤭 bu arada özel konuşmaları kimse göremiyor demi ? Yoksa görüyor mu 😂
Maripossa crazymommy erken doğum riskiniz varsa dediğiniz şey olabiliyor. 24. Haftamda başladım o günden beri hareket etmeden yatıyorum ağrı sertleşme kasılma.. Şuan yeni 30. Haftama girdim 🙏
minikmucizeemaak crazymommy Görmüyor diye biliyorum canım tamam yaz özelden 😂 benimde varsa herkes tanıdı beni odayı attım isimi söyledim kapı süsünü çikolatayı attım 😂
Melike_02 crazymommy keşke bana da yürüyüş iyi gelse. Yürüyünce çok kötü oluyorum belim ağrıyo karnım sertleşiyor. Sen elinden geldiğince yürü doktoruna da danış
Melike_02 crazymommy doğru söylüyor canım hamilelikte hareketlilik doğumu kolaylaştırıyor. Hem kilo alımını da engelliyor