Edaaa123 zafarsabina 2 kızımıda 12 hafrada ögrendim oglumuda 12 haftada dr çıkıntı var ama emin değilim dedi sonra kesinleşti erkek diye
Fatima18 zafarsabina ilk bebeğimde tam 12 ci haftada demişdi dr cinsiyyeti ama bu bebeğimde Dopplerde öyrendim. Ultrasonda bir türlü göremedik
Sinifcianne34 Benim de 12’de ikili tarama için gittiğimde belliydi erkek olduğu. Gösteriyorsa doktorun cihazı iyiyse belli olabilir
Cucu_01 zafarsabina benim doktorum bildi 23 haftalık olcaz öyle değişme falan olmadı tamamen doktor tecrübesi bence 😊
liyaveannesi Benim doktorum 11.haftada bir tahminim var dedi. 13.haftada gittiğimde kağıda yazıp verdi. Benim bebeğim kız buna rağmen 11.haftada anladı
Cucu_01 zafarsabina inşallah canım benim tabi bide bebişin pozisyonu da önemli bacak arası inşallah gösterir
Rynryn Bende oğlumu 12. Haftada öğrendim ve cinsiyet falan öğrenirim diye beklemiyodum dr yüzde 99 erkek dedi şu an 3 yaşında 😅😅😅
gzdehlal-36 zafarsabina ben 12 de gittim büyük ihtimalle erkek dedi 10 gün sonra gittiğimde evet net görünüyor erkek demişti arkadaşımda doktoru 10 hastalıkken söylemişti
19982023 zafarsabina ben 12 de öğrendim %100 erkek demişti yani. Ama devlette ogrenemezsin ancak özelde
berna-24 zafarsabina ben 12 hafta da öğrendim hem kızımı hem oğlumu şuan oğluma gebeyim 15 haftalık olduk Dr 12 hafta da kesin dedi değişmez dedi bı oğlum var 7 yaşında bı oğlan daha geliyor 😇💙