Mihriban05 Kızlar il 3 aylık dönem için 8 zıbın 3 alt-üst takım 3 tulum yeterli diye düşünüyorum sizce nasıl?
Minikperi Mihriban05 yeterli. Dönüşümlü giyer. Ben de her ay için hep 3er tane kıyafet alıyodum. Şimdi 4 yaşında kreşe başladı. Masrafları da arttı yavrumun 😅
yenidenanne34 Mihriban05 zıbın neysede takım yetmez gibi bence 2 yada 3 tane daha ekleyebilirsiniz kusuyorlar vs
Mihriban05 yenidenanne34 3 Alt-üst takım 3 tulum 6 tane ilk üç aylık dönem için yeterli olur diye düşündüm ama 😕
yenidenanne34 Mihriban05 yeri geliyor günde 3 kere degistiriliyor canim 2 gunde bir çamaşır yıkaman gerekir öyle olursa kurutma makinen varsa neyse ama yoksa kurutmak zor
Mihriban05 yenidenanne34 kurutma makinesi var ondan dolayı rahatım açıkçası eğer kurutma olduğu halde al derseniz tekrar bakacağım
yenidenanne34 Mihriban05 dedigim gibi yeri gelecek günde 3 kez değiştireceksin ben iki günde bir yıkarım dersen sorun yok yeter bi sekilde zaten kurutma makinesi de varmış ama sürekli yikamiyim dersen 3 takım daha öneririm ben 😅