Bsra3456 Kızımdan Önce düşük yaptım düşükten sonra kızıma hamile kaldım 8 haftamda şiddetli bir kanama oldu hatta parça düştü dedim kesin düşük doktoruma hemen sabah gittim kese etrafında aşırı büyük kanama alanı vardı. Hastanenin iki doktoru baktı hatta şaşırdılarda sonra iğne verdiler progestana başladım ama şiddetlice artmaya başladı doktorum beni profosore yönlendirdi oda dedi korkma kanama alanın çok büyük şiddetli kanama olması iyi dedi kanama alanını atman gerekiyor dedi hatta bana yat dinlen kalkma bile demedi iki doktorumda sadece ağır kaldırmadım ilaçlarıma dikkat ettim kanama artınca 10 gün hastanede yatışımı yaptı normalin üstüydü yataktan kalktığımda abartısız kan içinde uyanıyordum lavaboya girdğimde kan oluyordu sonra öyle böyle derken 6 ay sürdü 6 ayım bitti kanama bir anda kesildi ve bitti şükür kızımı 42 haftamda 3900 kilo olarak doğurdum darısı sana bu yolda yapacağın tek şey ilaçlarını kullan stres yapma Sakin ol çok dua et Kanama alanın ve kanama yokmuş gibi davran doktorum böyle dedi odaklanma dedi eğlenceli şeyler izle müzik dinle stres düşüğü tetikler demişti iyiki doktorumu dinlemişim