Naciyeylmz Eşimle on lisans mezunuyuz.ailemizden ayrı şehirlerdeyiz kpss aynı gün giriccemiz için bn orta öğretime girsem 70 yada 60 larda alsam ataniliyo mu eşim önlisans ya girilse daha avantajlı dedi doğrumu bn kimseye emanet edemiycem için böle bişi düşündüm ama sizce siz naptınız yapan varsa ne yapar diniz
Temmuzmucizesi26 Naciyeylmz önlisans mezunu iseniz önlisans sınavına girersiniz lise olsaydınız lise kpss sine girerdiniz. Birde 60 asla yeterli bir puan değil maalesef. Bu sene alım çok olsu tıbbı sekreterlerde alım puanları 60 ları gördü ama bir dahaki sene aynısını olacağını sanmıyorum. Atanmak istiyorsanız bölümünüze göre rahat bi 70 alıp hatta daha fazlasını almanız gerekir maalesef bu rakamlar yeterli değil birde sizi emanet edeceği kimse yok derken anlamadım sınavla ne alakası var
mervemurat16 Naciyeylmz ön lisans olunda alt programın sınavına giremessiniz çünkü otomatik seçili geliyor sistemden mezuniyetiniz.Genelde 70 üstü alımlar oluyor bölüm bölüm branş branş değişiyor.
nb- Naciyeylmz önlisans mezunuysan ortaöğretime giremezsin. 60 70 le atanmak için de çok sağlam bi torpilin olması lazım maalesef. Yoksa 85 altı zor
Acemianne006 Yukarıda arkadaşın dediği gibi önlisans mezunu iseniz, ortaöğretim kpss sine giremezsiniz. Ayrıca ortaöğretim, önlisanstan 60-70 ile atanılan hiçbir memuriyet duymadım. 🙄 not: mühendisim, memur olmak için kaç tane lisans kpss sine girdim bilmiyorum.
Naciyeylmz Acemianne006 doğrudir tıbbi sekreter atandı ya gene öle bisiler yapabilirler sağlık sektörüne mühendisi özele mahkum ediolar ne muhendisiniz
Naciyeylmz Temmuzmucizesi26 sınav olduğu gün ikimizde giricez o yüzden öle dedim bölümumde atama yok bu arada
Temmuzmucizesi26 Naciyeylmz tabiki sınava girin ama çalıştığınız için amacınız olduğu için girin sizi emanet edemeyecek kimsesi yoksa araba da ya da bir köşede beklersiniz ne olacak ki ben eşimi kaç kere sınav kapısında bekledim