Cansuu55 Tuvalete gittiğimde peçeteye sildim ki önce pembe leke geldi sonra yarım saat sonra gittiğimde ise kan şeklinde geldi peçeteye kızlar bu Nişan demek mi hastaneye gitmeli miyim
Blueberry0 Cansuu55 evet cnm nişan o. sancın var mı? sancını bekle. düzenli sancın olursa hastaneye git
minikos Evet nişandır ama hastaneye gitmenize gerek yok nişandan 1 hafta sonrada doğum olabiliyo 1 saat sonrada sancılarınızı kasılmalarınızı takip edin siz
Cansuu55 minikos endişelendim korktum gittim hastaneye şimdi eve geldim 1 cm açılma varmış sancım da 90 çıktı 🙏🏻
Cansuu55 Blueberry0 düzenli değil ama nstde 90 çıktı eve gönderdiler yarın sabah kontrolüm vardı o zaman bir daha gel dediler
Cansuu55 Selmapiskin endişelendim hastaneye gidene kadar pijamama geçmiş gittiğimde baktılar 1 cm açılmam varmış ama sancı 90 çıktı yarın sabah doktorumla kontrolüm vardı o zaman gel bir daha bakalım dedi 🙏🏻
mucizeeemmm Cansuu55 benimde aynı haftada canım 2 santim açılmam var ama sancım yok doktorun bişey dedi mi kaç gün sürer doğum olması felan
mucizeeemmm Asibayan açılman var mı canım ben bugün gittim 2 santim açılma var ama sancım yok eve geldim sancıyı bekliyorum