Bebekbeklrkn Kızlar bu ara mide yanmasından mahvoldum gece uyutmuyor napsam geçer bu arada konuşalım siz kaç haftalık oldunuz 😘
Neslihan_Celik Bebekbeklrkn bugün 25 oldum 🤲🏻 Kızılayın sade magnezyumlu sodası var ondan içiyorum günde bir adet içebilirsiniz bir zararı yok yavaş yavaş yudumlayın iyi gelecek göreceksiniz
Bebekbeklrkn Hep son 99 yazanlara bakar ne zaman zaman gelcek derdim zaman geçmiyor sanıyorum ama geçmiş 🥺
Neslihan_Celik Bebekbeklrkn banada öyle geliyor sanki hiç zaman geçmiyor gibi tahmini doğum tarihi 16 şubat bir oğlum olacak Allahın izni ile ama bana doktorum sezaryen dediği için bende sanırım 99a iki üç günüm var 🙏
Anneadayiii__ umrumdadegil Maşallah benim bebeğim erkek 10 gün atıyor diyorlar ama uygulama 140 gün kaldı diyor 😂
umrumdadegil Anneadayiii__ benimkide erkek😂 ay kız erkek fark etmiyor bence her ikiside ne zaman isterse o zaman geliyor😂 ay daha dün senin zamanlarındaydım sanki🥲
Anneadayiii__ umrumdadegil benim bulantılarım hala geçmedi hala genzim yanıyor sizde de böyle mi oldu acaba ya 😂
Bebekbeklrkn umrumdadegil erkek bebek 👶🏻 anneleri çok fazla bu sene sanki bizde erkek yada psikolojikmen öyle mi geliyor beklediğimiz için 🤣
umrumdadegil Anneadayiii__ mide ilacı falan kullanıyorum ben hep gastrit var malesef🥲 bu aralar ağzım şekerleniyor nedense benimde anlamıyorum neden 🤦🏻♀️
Anneadayiii__ umrumdadegil ben gaviscon rennie kullanıyorum doktordan korktuğum için reflünün üstüne pek düşmedim
umrumdadegil Anneadayiii__ bende de aynıları var🥲 az daha sabır seninde yarısı gitmiş yarısı kalmış 💜