GamzeAltndas Mevaninannesiii 6 haftalık olunca genelde duyuluyor canım ama benim doktorum haftaya gel dedi 7 haftalik olunca gidicem bende inşallah miniklermizi saglikli görür ve kalp atışlarinida sıkıntisiz duyariz 🙏🏻❤️
Tazeannevebebegi Mevaninannesiii bende geçen haftalarda gittim duymadım 10 gün sonra çağırmışdı şimdi pazartesi gidicez şuan 7+1 im 🥰
Alyamm Mevaninannesiii devlette 12 haftaya kadar dinletmiyorlar ama ekrandan gösteriyor atışını 12 den sonra dinletiyor
Mevaninannesiii GamzeAltndas ayy inşallah ben de haftaya gitmeyi düşünüyorm ilk çocuğum çok heyecanlıyız🤗 sanırım aynıyız. Ben hiçbişi hissetmiyorum senin de öyle mi?
GamzeAltndas Mevaninannesiii 6+5 haftalık hamileyim canım bende, valla benim mide bulantım yoktu başladı , istifra ediyorum iştahım tamamen kapandı inşallah düzelir ilerki haftalarda
Mevaninannesiii GamzeAltndas çok ilginç bir şekilde ben bişey hssetmiyorm acaba bebekte mi sıkıntı var diye düşünmeye başladım🤨
Deletedmom344 Mevaninannesiii Gizemkeskn Ben de 6+2’yim hiçbir şeyim Yok ben de tedirgin oluyorum. :( Bu arada dün doktora gittim kalp atışı yoktu kalp damarları oluşmaya başlamış haftaya duyarız dedi.
Gnygns Deletedmom344 Gizemkeskn Mevaninannesiii Korkmayin kizlar benim de hic bulantim, asermem halsizligim olmadı. Herkesin yani olmuyor kiminin 8. Haftadan sonra başlıyor. Sağlıkla ilerlesin insallah gebelikleriniz 🙏🏻 bi arada benim 6+5 de vajinal muayene ile duyuldu kalp atisi. Tup bebek olunca alttan muaeye ettiler ilk iki ay ama siz de daha gec cagirip karından bakabilirler
GamzeAltndas Mevaninannesiii yok canım o kişiden kişiye değişiyor .ben bundan önce iki tane kaybettim , ikinci gebeligimde hicbir belirtim yoktu . Sende bir sıkıntı yok yani ☺️
Denisss Gizemkeskn korkup strese sokmayin kendinizi her bunye ayni olacak diyr birsey yok bulanti kusma tarzi hicbirsey yasamadim ama baya kasik agrisu cektim 15. Haftanin icindeyiz darisi size 🤗
Denisss Deletedmom344 bu haftalarda karindan bakilinca genellikle duyulmuyo benimkide dahil biz 6+4 te vajinal ultrasonla duyduk
Gizemkeskn Deletedmom344 ya mesela kese resmî varya hani böyle beyaz boşluk yuvarlak o boş mesela doktora diyorum ki bebek nerde bu kese diyor anlamıyorum bide ilk olunca çok tedirginim
Gizemkeskn Denisss vajinal ultrasonda neden bakmıyorlar acaba bana KESK’e baksaydıda duysaydım taaa haftaya cuma gidicem
Denisss Gizemkeskn benim kahverengi kanamam oldugu icin bakilmisti bana sorsalar bakmayin derdim mecburi oldu acikcasi diger turlu bende ileriki haftayi beklicektim