Mino21 Selam kızlar, gebelikte meme ucu koyulaşanların doğumdan sonra rengi açıldı mı? Benim zaten koyuydu hamilelikte daha da koyulaştı bi de büyüdü o kahverengi kısım🤦🏻♀️ İnşallah eski haline döner🙄
Nili4321 Mino21 ben bembeyazım göğüs uçlarım açık pembeydi şu an resmen kapkara sanki başkasının memesi Allahım inşallah açılır 😂
Denizhilal Mino21 açılıyor merak etme hatta bir süre sonra küçülmeye de başlıyor süt işi bittikten sonra
SenanurMasal Mino21 benim memeyi bırakınca ucunun rengi acildı fazla kararmadi büyümedi gerçi ama açıldı yani emmeyi bırakınca kahverengisi büyük olanın sütü yağlı yararlı olur derleriyi bişey bence
Feyzabeyoglu Nili4321 ayy benimki de. Kızımda bu kadar değildi de şimdi oglum olacak kopkoyu ve kocaman oldular🥲
Mino21 Nili4321 Sizin durum daha kötüymüş🤦🏻♀️ inşallah pembiş memelerinize kavuşursunuz zamanla 😂😂 benim açılsa eski kahveliğine dönse yeter😞
gamzosgamzos Mino21 açılıyor eski rengine dönüyor merak etmeyin iki hamileligimdede hem göğüs uçlarım hem genital bölgemde kararma oldu doğumdan sonra normale döndü çok şükür