nesli5154 Aranizda hayıt tohumu kullanıp o ay adet gecikmesi yaşayan varmi bir kaç gün geçip olan oldumu acaba kızlar
nesli5154 deniizz_ bende geçen ay kullandım adetim normalde gecikmezdi 2 gün geçmesine rağmen gelen birşey yok test yaptım bir tane negatif çıktı ondan bende hayıt tohumundan şüpelendim omu geciktirdi diye
deniizz_ nesli5154 kan verseydin keşke benimde 4 gün geçmişti sonra kanama oldu ben hiç test falan yapmamıştım adet oldum sandm hormon testi için kadın doğuma gittim yinede hcg Bakalm dedi 59.99 çıkmıştı düşük yapysn demişti doktor
Sudesu_1 Serdem39 nasıl kullandınız bilgi verir misiniz ? Ben de bu ay kullanıyorum adetin 5. Günü başladım o günden beri sabah akşam içiyorum bugün 15.gün olması lazım 2 gün daha içip adete 1 hafta kala bırakmak istiyorum . Siz nasıl yaptınız ?
gulsahklycc karın ağrısı kasık ağrısı var hamilelik harici düzenleyici olarakta kullandm ama hâlâ regli olmadım testlerde negatif 🤔
Serdem39 Sudesu_1 adete bir hafta kala değil yumurtlama olacağı zaman bırakmanız lazım bende aç karna sabah içiyordum sadece
Serdem39 Sudesu_1 adetin 3.gününden itibaren içtin bide yanlış hatırlamışım sabah akşam yemekten yarım saat önce içiyordum yumurtlamayı gördükten sonrada içmeyi bırakın ki gebelik oluşabilsin