Zehrakayya Doktor bana idrar enfeksyonu için uroday tek kullanımlık toz yazdi aranızda kullanan oldu mu nasıl kullandiniz
1nsnr Zehrakayya hiç bir ilaç etki etmiyor yani bir kesiyor fakat bir zaman sonra bitiyor tecrübemle söylüyorum bol bol su günde iki litre bardaktan değil şişe ile için gerçekten bitiyor eğer ki içemeyen biri iseniz ama etkisini göreceksiniz
Lagertha_ Zehrakayya bana da monurol vermişti bacaklarımda ağrı oluyordu o hemen kesildi tekrar idrar verdim çıkmadı enfeksiyon ama sanırım enfeksiyon tekrarlayabiliyormuş . Suyu da çok içerim ben normalde de. Yaban mersini de çok iyi diyorlar bulursanız tüketin
Zehrakayya __mom bende kullanacam şuan nasıl kullanıldığı yazmıyor diyer tozlar gibi bir su bardagina mi koyup içtiniz siz bide sıcak şunu notrmal sumuydu yazar mısınız lütfen yatmadan içmem gerekiyor
busraayksll Uromisin yazmıştı o daha kuvvetli bir toz sanırım ama hamilelikte tekrar ediyor dikkat et tabi ama bazen ne kadar etsen de tekrar ediyor benim 3 4 kere olmuştu
Zehrakayya busraayksll bu tek kullanımlık toz şaseler 200 ml bir su bardagina konulup tüketiliyor demi
dilekkaratas1 Enfeksiyon için nioli yağı varmış çamaşırına bi iki damla damlatıyomuşsun geçiriyormuş bir arkadaşım kullandı onda iyi geldi ama o gebe değil gebeler kullanabilir mi bilemiyorum
Mcg21 Ben hastanede de yattım ilaçlarda kullandım en az 2 lt su da içtim geçmedi vücut artık ilaçlara zaten bağışıklık kazanıyor ve sürekli enfeksiyon tekrarlıyor artık saldım doğumuma da az kaldı ama hamileliğim boyunca çektim yani
sevdenurnur Mcg21 bende de aynı durum ilaçlara yanıt vermiyor vucudum. Sizde enfeksiyonun en yaygın belirtisi neydi ben çok sık idrara çıkıyorum ve akıntım var
Zehrakayya busraayksll evet öyle yapacam bende birde sıcak sumu soğuk su mu nasıl içtiniz siz soğuk olursa bişey olur mu
Wafflesgirl Zehrakayya daha bugün içtim ama yok hepsi hikaye bunların.. bekarken de vardı evlendim yine enfeksiyon bu sefer daha ilerledi ilaç kullandım filan hiçbir şey olmadı hamileyim yine son sürat daha ağır gidiyor.. su içmeye artık inanmıyorum kendimi bildim bile litre litre su içerim benden daha fazla içen yoktur diyip iddiaya bile girerim ama zerre faydası yok..
Zehrakayya Wafflesgirl evet bendede bekarken vardı hamileyim şuan daha çok var günde dört litre su içiyorum ya en az en az 3 litre içiyorum zerre faydası yok doktor sürekli toz yazıyor ama geçmiyor ve ısrarla yazmaya devam ediyor sanırım bu biraz kişiyle alakalı o kadar suya rağmen bile geçmiyorsa başka bişey vardır
Wafflesgirl Zehrakayya geçmez kardeşim inanın su yalan artık inanmıyorum doğurduktan sonra maydanoz limon filan yapıcam öyle uğraşıcam
ghostty Zehrakayya bana doktorum yine aynı şekilde toz uromisin isimli ilac yazdı. Normal dışarıdan içtigim bir bardak suya döküp içtim. Öncesinde çişiniz var ise yapın ki hemen gelmesin. Ayrıca 2-3 lt su içmelisiniz. Ekstra antibiyotik de verdi. Bunlarla iyileştim ama bu seferde antibiyotık mantar yaptı. Cok zor seyler gercekten😢