Melek_0288 Kızlar sol kasığımda ara ara bıçak gibi sancılar giriyor 38 haftalığım bu durumu yaşayan varmı veya neden öyle olduğunu bilen varmı
Melek_0288 Melek_0288 bugün hastaneye gittim bebek ters olduğu için sezeryan olacam önümüzdeki hafta içi
Aglryz Bende 37 haftalığım aynı sorun bende de var doktoruma sorduğumda bu ağrıların olması normal demişti, rahim genişlediği için kasıklara baskı yapabiliyormuş
Merveeenurrr 38+2 ve şuanda 10-15 dk da bir bebek hareketlenip kasılıyor ve vajinama kasıklarıma ağrı saplanıyor bişey batıp çıkıyor sanki
Bimiyendis Merveeenurrr nst çektrseniz iyi olacak gibi, sanki sancı belirtilrri bunlar özellikle düzenli oluyorsa
Merveeenurrr Bimiyendis iyice sıklaştı. Yatıyım dedim hâlâ devam ediyor. sanki kasıklarim oyuluyor gibi hissediyorum. İlk hamileliğim olduğu için sancı nasıl bişey bilmiyorum o yüzden emin olamıyorum
Bimiyendis 5dk ya bire inerse hemen hastaneye gidin, karnınızda sertleşme ve toparlanma varsa o sancıdır. Uzanınca geçmiyorsa, sıklaşırsa kontrolü alsatmayın. Sıyunuz gelecek mi takipte olun. Doktorunuzla irtibata geçebiliyorsanız da yarın arayın haberdar edin
Kirsehirli40 Bende 31 haftaligim ama sağ kasigim çok ağrıyor otururken kalkarken yürürken egilirken bu agri neden olur sabah başladı hala geçmedi ?