cakil-97 Kızlar yumurta kapıya dayandı artık 40+2 deyim ve oğlum gelmemekte ısrarlı görünüyor 😄 bugün hastaneye gittim cuma günü bidaha gel dedi pazartesi gününe kadar bebek kendi gelmezse pazartesi yatış yaparız suni sancı ile getirtelim dedi. Suni sancı ise yaramazsa da sezaryene dönecek doğumum. Çok heyecanlandım. Suni sancı ile ilgili kötü şeyler okuyorum hep bir de karmakarışık bir hissiyat var içimde benim gibi olan var mı? 🥴😄🫠❤️
aslikls3 cakil-97 korkmayınnn ilk doğumun suni sancı ile normal oldu inşallah sağlıkla gelsin bebeğiniz 🌸
e_blue_sky_a cakil-97 ay benim ablamın oğlu 40.hafta bitiyordu hiç niyeti yoktu gelmeye, suni verdiler geldi öylelikle 😀 Bi sorun yoksa suni ile gelir, varsa da sezaryen ile gelir, her iki şekilde de Allah kavuştursun 😀
Melegimm_2509 cakil-97 suni sancıdan önce alttan fitil verdiler rahmi uyarıp kendi sancının gelmesini sağlıyor. Önce onu deneyin benim o şekilde sancılarım başladı yoksa suni vereceklerdi
cakil-97 bdenerigokce oha direkt mii 🥹 ben devlete gidiyorum o yüzden önce normal denenecek ben de normal doğum istiyorum inşallah 🙏🏼 özeller hemen sezaryen diyor diye biliyorum 🤔
bdenerigokce cakil-97 özel değil🥰😂 ben suni denemek istemiyorum ama deneyelim derse belki tamam derim doktorumu seviyorum
2424aa cakil-97 özeller hemen sezeryan demiyor sana soruyor normal istiyorsan çatı muayenesi yapalım diye
Boncukk123 bdenerigokce doğum kendılıgınden gerçekleşmezse doktor gun verirse kendısı mı giriyor doğuma canım ebe girmiyor mu
e_blue_sky_a cakil-97 doğum şeklini hiç takma kafaya, bebeğini sağlıkla kucağına al da, gerisi sorun olmaz
cakil-97 Melegimm_2509 umarım kendi isteğiyle gelir suni sancidan pek korkmuyorum da işte ne olacak bilmemek biraz heyecanlandiriyor
cakil-97 Sancı çekerken açılma bekliyoruz ya doğumhaneye gitmeden önce ordayken valizimiz yanımızda mı oluyor bilginiz var mı?
elmaelmaelma cakil-97 özelde sizin isteğinize göre yanınızda olur ama devlette olmayabilir. Hastaneye bağlı.