Denizs16 Merhabalar doktorum 25. Haftada demir ilacına başladı kullananlar var mı? Tüm gebeler mi kullanıyor? ferrum hausmann fort ilacın adı kullananlar varsa yazarsa sevinirim 🙏🏻🙏🏻
bdenerigokce Denizs16 sidefer kullanıyorum memnunum Damla benimki İlaç kullanmaktan yoruldum iyi geldi
mirayandme Denizs16 Denizs16 bıktım demir hapından bekarken evliyken hamileyken değilken hep kullanıyorum bu aralar portakal suyuyla yutuyorum
yig Ellove neye göre veriyolar acaba ben kullanmıyorum demedi doktor bişey sadece vitamin kullaniyorum
Aleykck @“Denizs16” Bende Demir eksikliği anemisi olduğu için sürekli kullanmak zorundayım Hamile olduğumda Gyno Ferro Sanola geçirdi doktorum
tugba04 Denizs16 Bende 26 haftalık başladım kan değerlerime bakıp verdi ama demir eksikliği vs çıktığı için ferro sanol verdi bana
aslhnkrts9 Denizs16 bana bi kaç gün önce multivitaminle birlikte verdi demir ilacını ben içemiyorum içmeyi deniyorum ama mümkün olmuyo maalesef damardan verecekler
fizikcianne Denizs16 neden bu kadar geç verdi ki bu ilacı sana. Kan ilacını 12. Haftada başlattı doktorum
annelik_4 Denizs16 banada yeni verdi sabah akşam ferrum hapından içiyorum günde bir defa decavit bir de günlük 15 damla vitamin kullanıyorum