nurhuma17 Arkadaşlar kaç gündür sol kalçama bıçak saplanır gibi kramp girmiş ne yapacağımı bilmiyorum yürürken otururken bıçak saplanıyor sanki dayanamıyorum artık öneri olan var mı Allah rızası için
Eminesahin1 nurhuma17 bende siyatik vardı yine başlamıştı yakı taktım o da işe yaradı hafifletti baya
Eminebeydaa nurhuma17 geçmiş olsun canım benimde öyleydi magnezyum kullanmaya başladım doktor önerisiyle şükür geçti doktorundan isteyebilirsin
Humeyraa23 nurhuma17 magnezyum dsstek ve sade soda. Birde dr bana çok zorlanırsan parol iç demişti ama ben parolun geçireceğimi düşünmüyorum psikolojik olarak iyi gelir belki ve yine çok zorlanırsan sıcak uygulama yapabilirsin dedi dr
bdenerigokce nurhuma17 duş iyi geliyor bazen geçiyor bazen 1 saat falan iyi geliyor tekrar başlıyor Denemeye değer
nurhuma17 Hayalim2baby sıcak koyuyorum biraz gevşeme oluyor sonra tekrar aynı 🥺 teşekkür ederim ayrica
Gizemdagci07 Kaç haftalıksın bilmiyorum ama sonlara gelsiysen normal canım benimde öyle magnezyum vermişti doktor bana ve sıcak uygula
nurhuma17 Humeyraa23 sıcak uygulama ya devam edeyim yaki konusunu da bir sorayım dr a hepinize çok teşekkür ediyorum arkadaşlar
nurhuma17 bdenerigokce bunu tekrar tekrar deneyegim sonra sıcak su torbası ile devam edeyim . Teşekkür ederim arkadaşım
bdenerigokce nurhuma17 kramp olan yere direk sıcak torbası uygun olur mu bilmiyorum bi araştıeın yine bence
Nrmrv nurhuma17 bende aynı böyle olmuştu daha sonra tavsiye üzerine ocean mummy vitamin kullandım 2. Gün ağrılar azaldı daha sonra geçti