Elifff7272 Kızlar 4 haftalık gebeyim çok kaşıntı var vücudum da sinek ısırığı gibi nasıl geçer nolur yardım
Melodimm Elifff7272 Alerji ola bilirmi?O yerin fotoğrafını cekip google fotografda bir bakın aratin bakalım ne çıkıyor.
Mevludealtungok Elifff7272 aynısını bende yaşadım buzluktan buz alıp koyuyordum genitaldaki kaşıntı için çok acıyordu ama kesinlikle krem kullanma ben hanile olduğumu bilemden kullandım kremler bile riskli
elifsen Uyuz vakaları artmış iken en kısa zamanda doktora gidin. Gebelikte bu kadar erken kaşıntı olmaz
Hnd_01 elifsen ilerleyen haftalarda kaşıntı oluyor mu peki ? Hiç bilmiyordum ben.bi kaç kere forumda gördüm.bnde 33 haftalık hamileyim bacaklarım kaşınıyor.minik minik isilik gibi oluyor.
Semagurumi Birden sönüyor mu ? Şişip kızarıyor ve birden sönüyor genellikle geceleri akşamları başlıyorsa ürtiker yani kurdeşen. Yediğiniz bişey alerji yapmıştır. İlk defa yediğiniz bişeyler oldu mu ?
bdenerigokce Elifff7272 bende de vardı alerjik bişiymiş, nemlendirici sürerdim hemen rahatlardı tavsiye ediyorum
elifsen Hnd_01 karaciğer enzimlerindeki yükselme sebep olabilir ama 30 dan sonra genelde. Yine de her kaşıntıda doktora gitmek şart bu aralar çok fazla kaşıntı vakası var
ghostty Elifff7272 vucudunuzun nemlendirici kreme ihtiyacı olabilir mi? İsterseniz yine de doktorunuza danışın.