mrv2505 Selam kızlar 💞 progestan verdi doktor 100 mg günde 3 kere. Kilo aldırıyor diyorlar kullanan var mı ?
Eminesahin1 mrv2505 ben 7. Haftadan itibaren kullanıyorum 11. Haftamdayım 2 kilo verdim 😀😀 ama kusmadan dolayı verdim yani kilo aldırmadı bende
asell13 mrv2505 kız ne aldırması ben 5. Haftadan belli kullanıyorum 3 haftadır 200 lüğe 12 haftalığım daha hiç kilo almadım -4 kilo verdim
mrv2505 Eminesahin1 ay korktum ya kilo diyince ins ben de almam 🤣 boy da yok anacim 70 dim 74 olmuşum şimdiden daha ortada bebe yok kese var henüz. Yemiyorum da yani öyle anlamadım ki
Eminesahin1 mrv2505 bende fitil olarak kullanıyorum 1 hafta ağızdan aldım çok fazla yan etki yaşadım fitil olarak alınca bir yan etki yaşamadım siz kaç haftalıksınız
aminehumamoms mrv2505 canım zaten fitil olarak aldıklarıda hapı sadece aşağıdan koyuyor ikiside aynı yani
Iremaydmrr mrv2505 genelde ağızdan kullananlar yan etki görüyormuş diye okudum ama doktor nasıl uygun gördüyse o şekilde yazıyor
mrv2505 Eminesahin1 6 haftaligim canım. Benim 13 haftalık kaybim bir de boş gebeliğim var. Bu 3. Gebeliğim doktor önlem amaçlı dedi
babiesmommy 200 mg 3*1 fitl kullanıyorum. bir de proluton depot şeklinde iğnesini kullanıyorum haftalık. şimdilik 2 kilo verdim almak bi yana dursun.