ms_annisko_ Kızlar ya önden giden bebek ve düzensiz sancılar yaşayan var mı aramızda ? Dün kontrolümüz vardı düzensiz sancılarım oldu ve bebek doğum kanalına göre yerleşmiş. 2 haftaya gelir bebek dedi dr. Siz ne yaptınız böyle bi durumda ? Endişeliyim
Kiwitoveannesi ms_annisko_ benim oğlumda 2 hayat önden gidiyordu 37 haftadayken 39 gözüküyordu benimde sancim vardı ama normal doguramazdim tansiyonum çıkıyordu o yüzden 37 haftada kavuşmuştuk oğlumla şuan 3 yaşında abi olucak inşallah bakalım buda 4 gün önden gidiyordu hayırlısıyla sağlıkla gelsin bebislerimiz
Deletedmom_116 ms_annisko_ sağlıkla gelsin . Benim oğlum üç ay evvel kanala yerleşti 😂😂Üç hafta öndeydi hata sonra geriledi doğduğu hafta adete göre 43 44 falandı 😂😂ama gelişimi 39 du
Seveliko28 Bende 32 haftalık gebeyım ama oğlusunuz göre 34+1 görünüyoruz benımde önden gidiyor bakalım ne olacak
ms_annisko_ Kiwitoveannesi benim de acı eşiğim çok yüksek değil yapabilir miyim bilmiyorum çatı muayenesi de olmadım daha ama gerçekten birazcık endişeliyim
Deletedmom_116 ms_annisko_ giz gelmiyorlar boşver onları bebek vaktini biliyo bana her gittiğimde bir haftaya kalmaz diyorlardı😂😂😂
Asdfgh_jkl ms_annisko_ benimde 35+1 adet tarihine göre ama ultrasona göre iki hafta ileride çıkıyor doktor 2 hafta daha dursa yeter dedi. Nst de biraz sancı çıkınca ne olur ne olmaz diyerek ciğer geliştirici iğne yaptırdı beklemedeyiz. Bende artık doğsa diye her gün karnıma bakıyorum ☹️☹️ Şuan 35+4
ms_annisko_ Asdfgh_jkl bende tam tersi biraz daha dursun diye düşünüyorum ileri de de olsa sonuçta makinalar ölçüyor bir gün bile çok önemli diye düşünüyorum
ms_annisko_ Kiwitoveannesi ya aslında bende öyle diyorum kendi kendime ama çatala çıkacak olmak beni tedirgin ediyor
Kiwitoveannesi ms_annisko_ hiç çatal falan düşünme canım o anı düşünme hatta gözünü kapatıp açana kadar bitiyor kendini korkutma kasma hersey güzel geçer burda ay öyle korkunç böyle korkunç yorumlarına takılma zaten doktorun sana orda ne yapman gerektiğini herseyi anlatır içini ferah tut