Gizemdagci07 Kızlar ben cuma günü 40+0 olacağım bana normal doğum dendi bu hafta iki kere gittim pazartesi günü ve cuma tekrar çağırdı doktor suni sancı verip yatış mı yapacaklar başına gelen var mı korkuyorum fikir verin
nursaritas Gizemdagci07 1. Gebeliğim de hiç açılma sancım yoktu 40+2 de kontrollüm vardı 40+3 te 12.10 da normal sunisiz bir normal doğumla kızım geldi kendiliğinden sakin olun doğumu unutun o geliyor:))
Gizemdagci07 Brcesresl canım devlet Hastanesi’nde isteğe bağlı sezaryan yapmıyorlar bebeğimde gayet iyi korkuyorum evet ama normal daha iyi
Aleykck @“Gizemdagci07” Bende pazar günü 40 oluyorum Bende pazartesi günü gidicem ve açıklığım en son hala yoktu Doktor seni haftaiçi yatırcaz suni sancı vercez gibi görünüyor dedi
Minigininannesi Gizemdagci07 canım korunmasız ilişkiye girin benim doğumum öyle başlamıştı. Doktor yatış verecekti suni için.
Gizemdagci07 Minigininannesi canım ben doktora sormaya çekindim eşimde ilişkiye girmiyor bişey olacak diye
Minigininannesi Gizemdagci07 hayır bir şey olmaz bunu doktorum tavsiye etmişti. Bir sorun olsa eder mi sperm içinde olan bir madde ile suni sancı içindeki madde aynıymış bir nevi suni sancı görevi görüyormuş