Bsrrgl Sermec27 yaşadığınız herşey için üzgünüm çok haklısınız binlerce şey yaşıyor insanlar herşeyi birşeye bağlayamayız tabiki. Önemli olan kendimizi iyileştirmenin muhakkak bir yolunu bulabilmek 💛
Sermec27 Bsrrgl kesinlikle öyle rabbim bizlere güç kuvvet versin ben çok şükür Rabbime sarılarak onun yolundan giderek ona bağlanarak çoğu şeyin üstesinden gelmeye çalışıyorum inşallah bundan sonrası içinde iyi olur herşey hepimiz için 🤲🪻
Ozgeliz Bsrrgl inanmadığımı nereden biliyorsun ? Ben isim eğitimi aldım . Ama bu dediğiniz harfler yanlış .
Bsrrgl Ozgeliz eğer öyleyse bu yorumu ilk seferde yapmanız daha açıklayıcı olurdu. Bu harfler temel isim için değil. İlk isim çok kısa olduğu için çok az harf barındırıyor. İkinci bir isimle tamamlarken yanlızca eksik olanlardan arıyoruz.
Bsrrgl sevaldqn1 aslında yakın çevremde bu isim var ama kendim düşünürken hiç bulamadım. Şimdi bende fark ettim soylerkende çok kibar geldi.
Tugbabuglem58 Bsrrgl numerlojide butun cakralarin acik olmasida kotu aslinda çocuklar cok huysuz ve hic biseyden memnun olmayan cocuklar oluyorlar butun cakralar acik oldugu icin herseyi en ust seviyede yasiyorlar bir cok arkadasim buna uydu simdi bin pisman