Bsrrgl Deletedmom_85 ♥️ e kesinlikle olmamalı ama gerçekten çok teşekkür ederim zaman ayırdığınız için
Kbrnrmrt Bsrrgl Bu numerolojiyi ben pek anlamadım. Türkçe harflere puan veriliyor. Zeynep ismi Arapça O zaman işe yarıyor mu bu konu? Ayrıca peygamber efendimiz Zeynep koymuşsa “e” asla olmamalı diye bişey olamaz. Hz. Muhammed’ den daha mı akıllı bu numerolojiden anlayanlar? Yapmayın ya
Bsrrgl Deletedmom_85 harbiden öyle bende içinde e geçen isim buldum olmaz dediler bende dönüp hiç mesaja bakmadım varmıydı yok muydu diye yanlış yazdı yazan galiba
Bsrrgl Deletedmom_85 az önce sordum bende yanlışlık olmuş evet e olabiliyor valla çok sevindim sayende 🥰
Zumzugukodummuzzingillatirim Bsrrgl kelime bulma oyınlarının böyle şeyleri var cevap anahtarı gibi harfleri falan yazıyoruz isim sıfat zamir kaç harfli olsun tık çıkıyor onları kullan bacım bu ne böyle her gruptan bir tane alsan tek mantıklı isim yok vjknkll
Nesrin-57 Özge Ülkü . Ya içinde a,e, i sesli harfleri olmadan isim olmuyor ki pek😄😄Bence çok takılmayın bu harf olayına , Şira Mercanın isim analizi var YouTubeda Instagram’da ordan şanslı isimlere harflere bakabilirsiniz
cokkasmabeabi Nesrin-57 burda benim kızın ismi şanslı isimlerde geçiyor. Ama birine denk geldim adında ra hecesi olmasın kötü etkilenir falan diyor. Tamamen sallamasyon bence bunlar.