Asel_27 Aydenizzzzzzz bende 21 haftalık hamileyim benimkide kız 🥹daha henüz bizde isim bulamadık .Bi kaç tanesi var aklımızda ama bilmiyorum ,Miray,Alya,Hüma gibi sanada fikir olsun🥰
Bebegim_96 Aydenizzzzzzz zeynep ismini düşünüyorum.Arada türküsünü açıp dinliyorum.😂🌷ama cinsiyet belli değil.
Eylul_annesi52 Bende 25 haftalık hamileyim defne koyacaktımxok bencil oluyorlar yaramaz oluyorlar dediler ne yapsam bilemiyorum
simaymasalim Aydenizzzzzzz ilk kızımın ismi Simay Masal şimdi tekrar hamileyim 26+2deyiz kızım olacak Kumsal Asya olacak ismi inşallah 😍
Kader_sezer Aydenizzzzzzz inanin bende 27 haftalik hamileyim ve kararsizim miray doğa bilge ama bilgeye karar verdik gibi
Tatunya Aydenizzzzzzz 22 haftalık hamileyim kızıma iki isim koymak istiyoruz bir ismine karar verdik Asya olacak inşallah☺️ Merhem olan, şifa veren anlamı var. Başka güzel anlamları da var biz sevdik. İkinci ismi biz de bulamadık. Bir ara Lina ekleyelim dedik. Asya Lina olunca da mandalina deyip dalga geçen olur dedik😂
canparelerim_ Tatunya arkadaşımın kızının adı Asya yezra. İlk defa duymuştum ve hoşuma gitmişti siznde kulağınıza hoş geldiyse fikir olsun size de🌸
Nurmen Ben yeni hamileyim ikinci bebeğime de cinsiyeti de bilmiyorum kız olursa BERRİN EVA koymayı düşündük ilk bebişimin ismi de BEGÜM fikir olur sana belki… 😍
Eminebeydaa Aydenizzzzzzz Ayliz Gökçe kızım olsaydı koymayı çok istemiştim ikinci erkek bebeğe hamile olan ben gözler yaşlı 😫 şaka tabi sağlıkla gelsin miniklerimiz ❤️
canparelerim_ Aydenizzzzzzz 30haftalık olmak üzereyim ama kızımın ismi ta 4-5sene öncesinden belli🤪🤭🥰 Beril koycam inşallah🌸
sevgigorgell İki kızım var Buglem Neşe 💗 ikinci kızım Elif Sare ❤️ üçüncü kızım olacak Defne Lina koyacağız 🥰
Denizs16 Aydenizzzzzzz bende 26.haftadayım tam netleştirememekle beraber yüksek ihtimalle Zeynep Ela koyacağız 🥰
2prensessannesi Aydenizzzzzzz kızımın biri sümeyra diğerine de erva koymaya karar verdik amine istiyordum kızım erva olsun istedi