Deletedmom431 Herkese merhaba ben tam 19. Haftamda bebeğimin hareketlerini hissetmeye başladım şimdi 20+1 iz ama ara sıra hafif hissediyorum bu normal mi ? Lütfen bilgisi olanlar yazabilir mi 🙏
Hasnur Deletedmom431 normal canım bende senin gibiydim 2 gün harekErlerini hissetmedim doktorum bu haftalarda çok Normal 2 gün iyi oynar 1 gün oynamaz korkama uyudukları zaman uzun bir süre uyuyor bebeklerimiz ☺️ İçini ferah tut canım
Buseamaikizlerburcu Deletedmom431 normal canim o hareket eder ama sen hissetmezsin cok az hissedersin bazilarini yani
Hilalalara Deletedmom431 bende 21+4 haftalığım ara ara hissediyodum ama bu 2-3 gündür de o kadar fazla hissediyorum ki elimi koyduğum zaman pat vuruyo dışardan karnıma bakıldığında bile anlaşılıyor artık oynadığı 😇
Hulya06 Deletedmom431 Normal canim bende ilk pit pit hareketlerini 19 'cu haftada hissettim.Şuan 25🤰haftaligiz büyüdükçe hareketleride bi o kadar güçlendi içini ferah tut😊
Deletedmom431 Buseamaikizlerburcu evet ilk başlarda hafif hissettim sonra yine hafif balık gibi yüzdüğünü hissetmiştim ama simdi cok az
Deletedmom431 Hilalalara Haftaya Benimde öyle olur inşallah😍 Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin 🎀
aysess Canım benim 36 bitecek nerdeyse, hareketleri her zaman olmuyor , ilk zamanlarda dahaduzensiz olur