Gizemguldmr Hanımlar merhaba. 15 gündür sarı akıntım var ve kokulu ne yapsam olmuyor. İdrar yolları enfeksiyonu vardı antibiyotik verdi doktor kullandım ama ardından mantara çevirdi şimdi de kaşıntım geçti ama sarı akıntım devam ediyor. Yaşayan var mı bu durumu
B-Y94 Gizemguldmr kuzum antibiyotik mantar yapar ama o akıntı geçmiyor ben 9 ay boyunca öyle geçirdim fitil de kullandım ama sık sık takip bol bol su içmelisin bana doktorum onu dedi. Her kontorle gittiğinde söyle geçeyince
annelik_4 Gizemguldmr bendede var mallesef koku veya kaşıntı yok ama sarı yoğun akıntım var bulantıdan çok suda içemiyorum büyük ihtimal ondan çünkü daha önce çok Su içince akıntım olmazdı😕
Olivia Ben yaşıyorum iki hafta oldu kasintim da geçiyor gibi ilk baslarda çok zorluyodu şimdi var hala ama en azından daha iyiyim . Yıkanıp çamaşır değiştiriyorum sürekli
Yenianne02 Eslemim34 aynısı ben de var bugün post açtım hatta korkuyorum yani vajinal kültür aldı doktor temiz çıktı bol su iç diyor ama bence mantar var koku yok kaşıntı yok ama vajinam şiş gibi kızarık biraz ve akıntım var sarı renk. Fitil de önermedi ilaca gerek yok bol su iç dedi