Miniktavsannn Kilo yapıyor diye çok yorum gördüm ve korktum açıkçası bugün 24 adet sipariş verdim 12 alana 12 bedavaydi. Sezeryan olacağım için alayım dedim. Birde ne zaman içmeye başlayayım kullananlar bilgilendirebilir mi beni
Aselkus Miniktavsannn merhaba 1 ay olmuşsunuz sanirim dogum yapali faydasi oldjmu bende persembe sezeryan olacagim ameliyattan oncemi başladınız icmeye
elifsen Doğuma yapmadan 1 hafta önce 1 tane için günde. Malt içeceği tek başına kilo yapöaz günde 10 tane içmiyorsanuz
Miniktavsannn elifsen hiç tadını bile bilmiyorum günde bir tane içerim bende zaten ay tsk ederim yorum.icin iptal etmeyi bile düşünüyordum zaten siskoyum iyice olmiyim dedim😀
ASE6154 Miniktavsannn tadı biraz bozayla kefir arası çok kötü değil ben suyla seyreltip yarısını sabah yarısını akşam içiyordum tek seferde bitirmek zor oluyordu biraz ama hiç kilo almadım
elifsen Miniktavsannn ben çok seviyorum tadını. Maltana var marketlerde satılan. O da aynı etkiyi yapıyor.
Miniktavsannn Aselkus mrb iki hafta oldu doğum yapalı fakat bebeğim emmiyor ben iki gun önceden başlamıştım içmeye sezeryandan hemen sonra sütüm bol.bol geldi ama ne fayda emmedi. Sürekli sutyen atlet sırılsıklam geziyorum sagiyorum ama yinede gece uyurken kendiliğinden gidiyor Süt. İçmedim artık maltlari