blogmomies Arkadaşlar detaylı ultrasona gireceğim kısmetse. Gelmeden yemeğini ye tatlı bişeyler de ye dediler. Onun dışında normal muayeneye gider gibi gideyim mi? Şunu da yap şu da lazım olur gibi bi durum oluyor mu?
sekerinannesi_ blogmomies Bana doktorun asistanı tok gel demişti. Aç olduğumuzda uyuyormuş bebişler🤭Ekstra da bir şey yok🌸
Alizee blogmomies normal muayeneye gidiyor gibi cnm. Sadece daha uzun sürüyor 😊 güzel haberler almanı diliyorum ❤️❤️❤️
Hnd_01 blogmomies mutlaka tok gidin.ben aç gitmistim.bebegim sırtını gösterdi sadece.doktorum yemek ye gel ben beklerim dedi.yemek yedim.hemen döndü 😍
Merveeemsiii blogmomies ben dün gittim canım Tok gel tatlı ye dediler 40 dakikalık ultrasonum 1 buçuk saat sürdü inatçı kızım ellerini yumruk yapmış ısrarla göstermedi doktor tekrar meyve suyu iç gel dedi zar zor açtırdık ellerini yüzünü de sağ karın solkarın vuravura açtırdık renkli ultrasonu çekti öyle
elifsen Tatlı yiyince çok hareket ediyor yakalayamıyorlar bazı organları. Tok gidin, idrarınızı yapmış olun yeterli
dileksasmz Benim bebe sırtı dönüktü iki sefer hoca biraz yürü meyve suyu iç tatlı ye merdiven inip çık dedi fayda etmedi 😂
nilsubldn @blogmomies benim bebeğim de hep arkası dönüktü çok zor döndürmeye çalıştık ama dönmedi 3-4 saat sürdü toplamda. Bebek dönmediği için de kılıktan kılığa girdim resmen o yüzden rahat kıyafetlerle gitmenizi öneririm en son doktorum bir türk kahvesi iç bitter çikolata ye tempolu yürü öyle gel dedi. Muayene yerine yürüyebilirsiniz ve bitter çikolata türk kahvesi tüketebilirsiniz gitmeden 🌸
blogmomies Merveeemsiii Bu kadar zorlu olduğunu bilmiyordum. Pozisyona göre değişiyor sanırım . Çok teşekkür ederim ☺️