Mevlude95 bebegimhayalim 36+5 pazartesi kontrolum vardi 2.820 gr di en son pazartesi tekrar kontrolum var bakalim
Gizemakayy GizemBeidokhti siz neden gitmediniz kan testi verdiniz mi ben o vakti bekliyorum gitmek için
Sevdekusu1 12+3 bi lime kadarız cinsiyetini de öğrendik erkek rabbim herkesin bebeğini sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin 🤲🏻👶 herkesin hamileliği kolay geçer inşallah benim bulantım çok oluyordu 1 hafta öncesine kadar Şuan iyiyim hamdolsun
GizemBeidokhti Gizemakayy evet 3 kez kan testi verdim ilki 0.5ti o yüzden hamile değilim sandım . Adet gecikmesi yaşayınca verdim haftasına 298 di bir hafta sonra verdim o daha da yüksekti zaten folik asit elimde vardı başlamıştım o yuzden gitme gereği duymadım bana biraz stresli geliyor keseyi gör sonra kalp atışını duy . Hepsine aynı anda gideceğim
Gizemakayy rabiksu06 teşekkür ederim inşallah şuan yeni yeni oluyor sanki ama kusma yok koku hasssasiyetim oluşmaya başladı sizin
Burcudoga bebegimhayalim bugün bitimiyle 15.haftaya giriş yapacağız inşallah.her ikimizin de son kilo durumuyla alakalı bilgim yok cevremdeki hiçbir eczanede tartı yok🥲 1 hafta sonra kontrol var bakalım bebisimiz kaç kilo oldu o zaman öğreneceğim