balkizim_06 34+3 olduk kızımla 33. Haftata gttık kontrole Bebeğimin kilosu 2 kg 10grmdı şdmi kac kılo bilmiyorum.. bn ise hamile kaldıgımda 52 53 kıloydum. En son tartıldığımda 70 kilodaydım şmdi kac oldum bılmıyorum …25 yaşındayım
December balkizim_06 merhaba, ben 33+1 de gittiğimde bebeğin kilosu 2 kilo 50 gramdı bana doktor geri kalmış kilosu dedi. Sizin doktor normal mi dedi? Korkuyorum valla sürekli aklımda.
Waffleveliyaninannesi Gizemakayy kalp atışını duyarsın büyük ihtimalle kese de görünür benim alttan bakmadan keseyi görmüştü
Waffleveliyaninannesi bebegimhayalim 23+3 🩵 kilosu ortalama 500 gr kadar en son detaylıya gittim boyunu söylemedi
Toprakksx1 bebegimhayalim 23+6 olduk şuan taş çatlasın 81 filanım ilk öğrendiğim zaman da aynıydım ilk zamanlar 10 kg kadar verdim şimdi 3 er 3 er alıyoruz 🌸
MorKelebek54 bebegimhayalim 14+2 deyiz cok sukur cok guzel ilerliyo bi ruh hali degiskenligim var cok garip oluyorum 😂 bebis geamini bilmiyorum en son 10 haftslikken gittim cumartesi gunu gidicem insallah o zaman cinsieti de ogrenicez
Gul91 bebegimhayalim bugün tam 33 haftamız oldu.Doktor kontrolindeydik 2700 gram,boyu 43,5 sm Doktor dedi kilolu çocuk olacak.Bende şeker olduğu için.