Bella0312 Adetlerim çok düzensiz. Olunca kahverengi çamur şeklinde oluyo. Doktora gittim hiçbir problem yok ama hamile kalamıyorum. Böyle bir durum yaşayan var mı? Yardımcı olur musunuz?
Snkakr Bella0312çamur gibi gelen adet bi önceki aydan kalan kanamanın olduğunu gösterir.kalmıl kan öyle çamuruösu gelir benimde öyleydi bi ara
kbryzb Bella0312 benimde bekarlığımdan beri vardır adet düzensizliği evliliğimin 6.ayında hamile kaldım ama düşük yaptım 2 gün önce de doktorum bana bir ilaç verdi 3 ay boyunca kullanmamı istedi bebekte istediğim için kullanıcam birde adetim düzene otursun diye de verdi ilacın fiyatı da 500₺
sekerinannesi_ Bella0312 Anladım. Inanın bilemedim 🤷♀️Benim adet bitimine yakın öyle olurdu çamur renginde ve kıvamında. Pcos vardı ona bağlıyordum ben de.
Bella0312 Snkakr ben adet görmeye başladığımdan beri böyle çamur gibi görüyorum sadece şehir değiltirdiğimde hava değişikliğinden dolayı normal adet görüyorum sonra tekrar diğer adet dönemimde yine çamır gibi geliyo bitene kadar