Hlimee Doktor çağırmadı Bende her şeyi bi günde göreyim diyorum 6-7 hafta gitmeyi düşünüyorum 💭 4+1 günÜm daha
sunshine_ Hlimee bence de en iyisi 7. Haftada gitmen en azından kendini panik etmezsin. Ben o hatayı yaptım 4. Haftada gittim beta verdim boş gebelik dış gebelik herşey dediler boşu boşuna stres
gzdehlal-36 Hlimee bende tam 7de gitmiştim hem bebeği hem kalp atışını görmüştük erken gidip tekrar tekrar gitmek kalbi atıyor mu diye beklemek falan saha yorucu bence
Gulsah_09 Hlimee en mantıklısını yapiyorsun canim yoksa cidden gel git sıkınti oluyor 7 hafta en ideali
Sehseh En iyisi 8 haftalıkken git zaten Allah korusun kötü bisey oldugunda kendiliğinden düşüyormuş 7 Ci haftada duyulmuyor bazen çünkü kalp atışı 8 garanti olur senin için ben erken gidip duyamamistim çünkü boşuna panik oluyo insan
Melikeylmz99 Hlimee ben keseyide bebeği de kalp atışının olup olmayışının da kesin olarak netleşmesi için 7. Haftada gitmiştim. 6. Haftada falan tam netlik kazanmadğı zaman oluyor
Ahsennesli Hlimee ben 6+2 de gitmiştim ondada alttan baktı öyle gördük kese ve kalp atışını. Bencede bekle kanama olmadığı sürece 🥰