Mlk2304_ 24 haftalık gebeyim , kanım düşük çıktığı için doktorum damardan demir almamı söyledi. Daha önce alan deneyim yaşayan oldu mu , yan etkisi vs
Kader2024 Mlk2304_ cnm bende kullanamadım ilaç miğdem çok bulanıyor içince 32 haftadan sonra doktor tekrar tahili yapıp gerek görürsem damardan vereceğim dedi
Seymoshh Mlk2304_ çok büyük rahatlık geçen yıl ki hamileliğimde kanım 8.5 ti doğuma böyle gitmeyelim dedi dr ve serumu aldığın anda dinçlik kuvvet geliyor insana ben iki doz aldım ve aldım alalı beslenmemede dikkat ediyorum kan ve demirim hep yüksek şuan yine gebeyim 28 haftalık çok şükür kan değerlerim hala güzel ben büyük rahatlığını gördüm hatta damardan sanki mentol enjekte ediyorlar gibi ferahlık rahatlık vardı
K-Canseven Mlk2304_ Ben doktorumdan kendim istedim demir serumu ama vermeyeceğini çok yan etkisi olduğunu söyledi.
Seymoshh Mlk2304_ yani korkulacak bir durum yok aslında her türlü telafisi yapılıyor şükür günümüzde🤲🏻olumlu düşün güzel yaşa inş Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip eylesin👌🏻
Lina92_ Demirim 20 ydi. Kendimi çok kötü hissediyordum. Vücut ağrılarım falan çoktu günde 2 tane demir hapı atmama rağmen. Doktorum çift doz demir ilacı yazdı serum içine. 1 hafta içerisinde topalradı beni. Kronik sancılarım azaldı. Herhangi bir yan etki yapmadı bende. Raporlu verilen bir ilaç kolay kolay herkese takılmıyormuş. Hatta bir ay spnra ben tekrar istedim serum ama demirim yükseldiği için takmadı doktor 😅
Havvanrs Bugun aldim tam denk geldi post damardan ferincest diye bi kan serumu takildi kan degerlerim cok dusuk 30 haftalıgim suan takıldığinda ve sonrasi bende birsey olmadı hafif halsizlik haric ama herkeste ayni olmaz tabi doktor hemsireler sıkca kontrol ediyorlar sizi o esnada zaten ☺️