Esrefiblue Merhaba arkadaşlar gebelik döneminde kanda ileri derecede enfeksiyon geçiren var mı? Tavsiye ve önerilerinizi alabilir miyim?
Ckyert Saracoglu enfesiyon icin kuru dut kaynatıp için diyor ama gebelikte kullanılabilir mi bilemiyorum açıkçası
Esrefiblue Sedim 76, crp 87.97 kadın doğum doktorum yatış istiyor fakat dahiliye doktorum Cerrahpaşada şuan tadilat ve yer sıkıntısı olduğu için ayaktan tedavi ediyor. Bu konuda yardımcı olabilecek ebe - hemşire arkadaşlar var mı? Şuan her akşam düzenli olarak gidip damardan antibiyotik alıyorum aynı zamanda gündüz de tahlilleri yaptırıyorum Cerrahpaşada. Atlamamam gereken bir şey var mı özellikte bu dönemde yardımcı olur musunuz?
Ckyert Antibiyotikler yeterli olur düşüş oluyorsa problem olmaz . Enfeksiyon durumlarında kan gazi idrar gaita bakılıyor . Kan bir kaç günde çıkıyor bakteri belliyse ona göre antibiyotik tedavi veriliyor . Geçer inşallah en kisa zamanda
Ckyert Hastane de yatsaniz da size uygulanicak tedavi bu zten , ev hastane ortamından daha iyi olur :)