rumeysattnc Mrvcakatt benm 34+3 sancım cıkmıştı 2 cm acıklığım vardı 1 gün hastanede yattım 36 haftama kadar kullandım 10 gün 40+1 doğum yaptım ☺️
Nurmert Mrvcakatt progestan değil de duphaston kullanıyorum ben o da aynı işlevi görüyor , bana 33.haftada bıraktırmıştı doktorum benim bi anda sancım çıkmaya başladı şimdi devam dedi sanırım 37ye kadar kullandıracakmış 35.haftadayım
Alizee Mrvcakatt bazı dr 34, bazılarıysa 36 kesiyormuş. Ben 36dan beri günden 1 tane takıyorum. Kutumun bitmesine az kaldı. Yoksa keserdim😁
Mrvcakatt Gizemlibirisi007 20. Haftadan beri kasilmalarim oluyor servikal uzunlum kisalmasin dogum gerceklesmesin diye kullaniyorum
Mrvcakatt rumeysattnc yaa ne guzel benim kasilmalarim oluyor da ben de hemen dogurmamak adina 36. Haftada mi biraksam , doktor oyle dedi ama biri ilaci birakmis ayni haftada dogurmus
rumeysattnc Mrvcakatt ilk gebeliğimde öyleydi ikincide 17+4 kasılmalarım oldu ondada 10-15 gün kullandım şuan 28+5 deyim çok şükür bir sıkıntı yaşamadım kişiden kişiye değişir ama üzülmeyin 36 çok doğum yapan var eltim doğum yaptı yeni 36 haftada 2400 doğdu küvezdede kalmadı şimdi maşallahı var
rumeysattnc Mrvcakatt siz bence doktorunuzu dinleyin herkesin bünyesi farklı uzun süredir kullanıyorsunuz bazılarında geç doğuma sebep oluyor
Mrvcakatt rumeysattnc 7.haftadan beri kullaniyorum 8 19.hafta arasi hep kanamam kanamam oldu , tam iyi olduk derken iste kasilma karin sertlesmesi oldu