Ad234sbk Kızlar 10 haftalık hamileyim bir anda şiddetli bir şekilde karnım ağrıyor ve böyle rahime vuruyor gibi hissediyorum sol tarafa özellikle perşembe günü gitmiştim Dr a herhangi bir sorun yoktu ilk hamileliğim çokmu panik yapıyorum 😢
sekerinannesi_ Ad234sbk ben ilk 3 ay adet sancısı gibi ağrılar çektim. Kanama yoksa sorun yok diyolar ama gidince sorun yine de.
Sulecltkr Ad234sbk 6 aylik oldum o karın ağrısını hayla çekiyorum malesef kimsenin hamileligi bir olmuyo korkmana gerek yok karın ağrısı olur demişti benim doktorum.sancidan kıvrandigim zamanları biliyorum ana normalmiş
Yasominik Ad234sbk Ad234sbk doktora gittiniz mi acaba? Umarım herşey yolundadır benzer bişey yaşadığım için çok merak ettim
Melliisaa Ad234sbk bende 6 haftalığım ara ara bende de oluyor ama bi dikkat et bakalım gaz sıkışması mı yoksa ayaktan üşüttüğünden mi yada ben çok ayakta kalırsam da oluyor ama genelde sebebi bende gaz bi takip et bakalım korkma
_Tazeanne Her adet vakti zaten adet belirtileri yaşanırmış üç ay boyunca onun dışında idrar enfeksiyonu olabilir oda Ağrı yapıyor benimde var karın ağrım ilaç kullanıyorum
Ad234sbk _Tazeanne özellikle soluma doğru vurması beni düşündürüyor korktum yarın gideceğim hastaneye
Yasominik Şu an aynı durumdayım sol kasık ve arka sol boşluğum ağrıyor,gidince doktora buradan güncelleme yazabilir misin? Rabbim sağlık versin umarım herşey yolundadır🙏🏻 benim kontrolüm cumartesi ama şu an endişeliyim
Bzbz Yasominik ben de aynı durumdayım yarın 10 hafta olacağım benim de sağ tarafım da aynı ağrılar var hafif sırtıma masaj yapıyorum mesela.. gün içinde bulantılarım ve iştahsızlığım da beni korkutuyor beslenemiyorum diye çok korkuyorum açım ama yiyemiyorum midem de ki o boşluğu hissediyorum açım ama gitmiyor
Ad234sbk Yasominik gittim herşey yolunda çok şükür normalmiş kese büyüdükçe Rahime baskı yaptığı için dinlenin yinede dedi dr