MirsT Merhabalar 36 +0 oluyor yarın genellikle karnımın üst kısmında bebek topaklanıyor ve sancı gibi ağrılar oluyor yaşayan oldu mu ? Yalancı sancı mı bu ? Çatlak ta oluşmuş ondan mı fikri bilgisi olan var mı
MirsT Saliha2020 gerçekten mi korktum ben doğum mı başlıyor diye büyüdü diye hareketi az olması normal bence
Saliha2020 MirsT Benecde çünkü kıme sorsam benımde o hafta baya azladı diyolar bende normal karşılıyorum artık çünkü yarı baya daraldı
120622Aht MirsT korkuttu açıkçası doğum fobim başladı hala doğum şekline karar veremedim çocuk gibi gelicek ama ikisinide istemiyorum psikolojikmen bittim sanırım 🤦🏻♀️😩
MirsT 120622Aht o kadar haklısın ki çok normal korkuyor olman ☺️ benim ikinci bende de var o korku biliyorum aslında diyorum hemen geçecek ama 😅
Zulfiye06 Normal canım .. düzenli bi sancın olmadığı sürece rahminin kendini doğuma hazırlaması için ağrılar yalancı sancılar oluyor . Bebek büyüdüğü için artık hareket etmekte zorlanıyor .
MirsT Zulfiye06 teşekkür ederim ☺️ rahatladım vala en azından psikolojik döküntüm geçti hafifledim biraz