Dilan1212 Tokyobtl Birde sizin tenya kurdu muydu benim bildiğiniz hareketli beyaz solucan gibiler kıl kurdu gibi değil beyaz solucan ve hareket ediyorlar büyük abdestle dışarı atılıyor bende
Tokyobtl Dilan1212 yok hayır benim ki dışkımda gördüğüm beyaz minikti birde geceleri dışarı çıkıyorlardı böyle kaşınıyordu hissediyordum oynadıklarını dışa çıkınca
Tokyobtl Dilan1212 ben sirke kullan madım sadece sarımsak yedim kabak çekirdeği yedim yağını içtim her gün gergin çamaşır değiştirdim ütülü giydim ama eşyaları yüksek derecede yıkadım hep
Dilan1212 Tokyobtl Yani böyle 5 cm filan vardı cıvık bir halde acaba dökülüyor ondan mı diye düşündüm
Tokyobtl Tokyobtl eğer çoklu geldiyse dokuyor ola bilirsiniz ama yinede ihmal etmeyin sürekli olarak çekirdek ve sarımsak yiyin bence çünki tekrar lama imkanı oluyor
Dilan1212 Tokyobtl İki gündür baya tüketiyorum ya ben gerekirse sabah akşam yerim onları bebeğe zararı olmasında kurtların Allah’ın izniyle inşallah 🤲
Tokyobtl Dilan1212 tüketmeye devam bitse bile devam et her ihtimale karşı önlem almış olursun doğumun gerçekleşene kadar devam et ki için rahat olsun Allahın izni ile içini ferah tut
Tokyobtl Dilan1212 yok olurmu öyle bende yaşadım bunu tabikide size yardımcı ola bildiysem ne mutlu saglıcakla sağ Salim alalım yavrularımızı kucağımıza