ilaxidexi Deletedmon_98 ben innovitayı kullandığım ay hamile kaldım. uğurlu geldi, sana da gelir umarım ❤️
Deletedmon_98 Merve-metin trendyoldan da yorumları okudum şimdi herkes hamiş çok mutlu ☺️ teşekkür ederim ❤️ alıcam bunu
Merve-metin Deletedmon_98 al canım yumurtlama ve çatlama direk gösteriyor ben tam değerlendiremedim 3 gün ama inşallah senin güzel haberlerini almak nasip olur 🙏🏻🙏🏻
Deletedmon_98 Merve-metin inşallah canım benim hepimizin ❤️ kuzum şey sorucam yumurtlama gördüğümüz an mı birliktelik başlamalı yoksa çatlama mı önemli
Happ Deletedmon_98 yaklaşık 1 ay daha önce kullandım ama yumurtlamada değerlendirip çatlamada değerlendirmemiştim yani o ay boşa gitti ve bu ay yaklaşık 10 gündür tekrar kullanmaya başladım
Merve-metin Deletedmon_98 canım yumurtlama ve çatlama ikisi de önemli yumurtlama gördüğün an itibariyle 3 gün birliktelik olması gerekiyor eşinde sperm sorunu varsa eğer gün aşırı ilerlemen gerekir bir gün ilişki bir gün boşluk şeklinde
Deletedmon_98 ilaxidexi ay insallahhhh 💖💖💖 sipariş ettim geldi bile reglim bitsin başlıycam 🥹💖 sizde sağ Salim kavuşun inşallah ❤️