Nihal2910 Uzun süre ayakta durup el ayak boşalması,iç çekilmesi yaşıyorum sizde de böyle etkiler oldu mu
ssa239688 Nihal2910 canım birlikte beklemedeyiz ozaman 🙏🏻 benimde 8. Gün bugün aşılamanın şuan hiçbir belirtim yok. Bu arada bahsettiklerini hiç yaşamadım.
hilaleee Nihal2910 canım seninki farklı bı sebepten dolayı öyle oluyor olması lazım tansiyon ve şekerine baktir
Gamzealptkn Nihal2910 bana da zaman zaman ateş basması oluyo geçiyo ama kasık ağrım hergn ara ara oluyo bel ağrısıda aynı şeklde bnde 7. Günümdeym
Nihal2910 ssa239688 benimde pek yok kasık ağrılarım vardı onlar da geçti arada tansiyonum düşüyor gibi oluyor acaba ilaçlardan mı diye düşündüm ama
Nihal2910 ssa239688 ovulasyon testi yaptım bu sabah gebelikte o da pozitif çıkıyor diye ama negatif çıktı siz
ssa239688 Nihal2910 ben hiç yapmadım canım bugün 9.gün zaten oldukça erken,2 gün sonra erken test ile bakıcam
Elaninannesi1 ssa239688 erken gebelikte pozitif çıkıyo iğne etkisiyle biraz bekle bence bende geçen ay umutlandım ama iğne etkisi çıktı benimde 6. Gün bugün tuvalet sıklığım var iki gündür bide bel ağrısı arada kasık ağrısı oluyo