06Busbus Hanımlar bugün nst çekindim. Kan vereceğim için aç gitmiştim. Nst de düzenli ve hafif sancı çıktı. Kahvaltı yapıp su içmem söylendi. Sonra tekrar nst çekildi normal çıktı. Başına böyle bişey gelen var mj yinede tedirgin oldum
269522 06Busbus ben nst ye girmemiştim ama bazen benimde sancım oluyordu doktora sorunca doktorum bol bol su iç uzan diyordu geçiyordu :) belki ben de o an nst girseydim çıkabilirdi tedirgin olmayın :) bir sorun olsaydı doktorunuz öyle demezdi zaten :)
busraakurt52 06Busbus nstye aç almazlar normalde karnınız tok olacak çikolata ve su içmiş olacaksınız öyle gireceksiniz 🌸 açken olanı önemsemeyin doğru cıkmıyor
kubraayman 06Busbus Bende de kalp atışları cok yüksek cıkmıştı.. 2 saat dinlendim bir seyler yedim düzeldi canım
06Busbus 269522 anladım canım, bende hiç sancı hissetmiyorum ama karnım çok sertleşiyor sancı nedeniyle mi sertleşiyor acaba ilk gebeliğim bilmiyorum hiç🙈
Egemoms1303 06Busbus bende 30 haftadayim dün ilk defa nst ye girdim daha önce de hic araştırmadım nasıl korktum siz gibi benimde karnim çok sert ondan sandim o ses makinanin sesi sonda bitti diye ötüşü falan sancı çıkmadı ama tansiyonum olmus 15 😂 stres gecti tekrar baktilar 9 🤯 o kadar korkmuştum ki sertlikte bebeğin sırtı varmış itiyormuş devamlı 😂