alynozds Ya vücut yağı yada losyonu kullanmak önemli mi yani ne yararı var bilmiyorum ama bana sanki bebeğin kendi kokusunu yok eder gibi geliyor bebeksi kokusu çok güzel bebeklerin biliyorsunuz 🤤🤤 bu konuda çok kararsızım almasam mı acaba diye
Deletedmom_85 alynozds ben koku içinde değilde nemlendirmek için istiyorum cildini. Banyo sonrası falan ne bilryim kuruyor ya çatlak egzama vs olmasın diye. Hoş doğal zeytinyağı da olabilir ama bence fazla yağlı vıcık vıcık o da gözenekleri tıkar öyle düşünüyorum. Almışkende kokusu güzel bir şey olsun istiyorum 😂
Melek2324 KuzeyinAnnesi10 yalnız tam tersini söylüyorsunuz aksine bebek yağları ter bezlerini tıkıyor. Bebe yağından ziyade losyon kullanmanızı öneririm. İçerik koku olarak araştırıp temiz olandan tabi. Ben de henüz araştırıp almadım
Deletedmom_116 Deletedmom_85 valla aşko onerim yok bu konuda çünkü kullanmıyorum😂😂bildiğin suda masaj yapıyorum ben ne olursa olsun hepsinde kimyasal katkı maddesi illaki vardir
Deletedmom_85 Deletedmom_116 yoktur be cano. İçeriklerinde neyin ne olduğu yazıyor sonuçta elbet doğal ürün yapan insanlar üreticiler yok mu elbet vardır bence öyle düşünme. Almamaya bahane üretme 😂😂 Kız nemlendirmeyince egzama kaşıntı.dokintu vs olur kuru olunca cildi mis gibi nemlendirmek varken nemli tutmak varken surmemek olmazzzzkie
Yarindanumutluanne Deletedmom_85 kızımda mustela kullanmıştım. Şuan 5 yaşında şampuanini ve vücut losyonunu. şimdi de yine mustela tercih ettim. İndirimleri takip ederek yedekliyorum iyi oluyor.
Deletedmom_85 Yarindanumutluanne ya mustelanin yeni içeriği iyi değil değişmiş diyorlar pek iyi setler yazılıp cizilmiyor hakkında bilginiz var mi dikkat ediniz
Cigerekacankedituyu Ecowell’in nemlendiricisinin hem içeriği güzel hem nemlendirmesi hem de kokusu. Banyodan sonra sürüyorum, burnumu bebeme yapıştırasım geliyo 😅 ama uzun süre kalmıyo.
Deletedmom_85 Cigerekacankedituyu ay güzel mi sahiden ya. Portakal kokmuyor dimi öyle.buram buram. Ya hoş portakal kokusunu severim de Keskin bir portakal kokusu varsa başka bir koku karışımı yoksa da iyi değil dedim kendi kendime ama aklım.onda zaten okeylesem hemen alicam😂 Tam olarak neye benziyor kokusu tarif edebilir misiniz ya 😂😂
Cigerekacankedituyu Deletedmom_85 portakal kokusu almıyorum desem 😂 portakal mı kokuyomuş o ya 😅 bence bebek bebek kokuyo. Hafif bi koku, pudramsı bi şey. Nasıl tarif edilir bilemedim 😅
Cigerekacankedituyu Deletedmom_85 hatta ben şampuan olarak incia almıştım, incia bayağı kokusuz bi şampuan. Şimdi ecowell de aldım bu indirimlerde, kremin kokusunu beğendiğim için.
Deletedmom_85 Cigerekacankedituyu tamam tamam çok açıklayıcı oldu pudramsi da yetti aahah ne bileym portakalli diyorlar alayim o zMN ya guzel diyoesanuz size inanasim geldi😂
Minigiim-vebenn52 Deletedmom_85 Johnson’s baby bilmiyorum markete gidince koklicam ben şampuanı dalin aldm kuzeyin annesi de dedigi gibi bize hep kullanmışlar bişey olmamış 😂
Merve4545 KuzeyinAnnesi10 Ayni şekilde düşünerek bebeğime Dalin bebe yağı kullandım her yeri kızardı doktora götürdüm atopik cildi varmış mustela stelatopia serisini kullanmaya başladık her bebek aynı olmuyomus canım bunu anlamış oldum