Zuzuu1 Ben bu ay regl olmadım hatta bugün gecikmemin 11. Günü ama akıntı vs olunca bi test yapıyım dedim ovulasyon pozitif çıkıyor. Olabiliyor mu böyle 🙄
BirVeraAnnesi35 Zuzuu1 ben 😂 regl olmazken hamile kalmışım 3 aylık olana kadarda bilmiyordum şok olduk ama doktor adet görmedende yumurtlama olabileceğini söyledi. Yaniii hamile kalma şansınız var ben kendim bizzat yaşadım
Zuzuu1 momofmychildren yaptım zaten gecikmemin üçüncü günü aşırı silik bi pozitif gördüm ertesi gün kan verdim negatif çıktı o yüzden
tugcesakzci Zuzuu1 10 gün normal bir süre değil canım ama ya kan ver tekrardan ya kadın doğuma git belki kist falan oluşmuştur Allah korusun o da gecikme yapar
Zuzuu1 tugcesakzci polikistik var zaten ama bu kadar düzensiz değildi zamanında oluyordum. İlk defa bu kadar gecikti. Yakın zamandada gittim doktora bişey yok demişti şuanda randevu bulsam hemen gidicem ama yok 🙄
Nursemom_ Kızzzzz oluyor bana dr demiştiki regl olmasan bile yumurtlarsın o yuzden cocuk istemiyosan korun muhakkak demişti sora reglim 10 gun gecti test yaptım suan 5 aylık gebeyim o resimdeki gbi kıpkırmızı çııkmıstı erken gebelik testi yapmıştım
Nursemom_ Zuzuu1 bu benimki bence özele git beta baktır ben bunu gece 11 de yapmıştm sora dayanamadım 11:30 da gittim acilden test yaptırdım olumluydu cocuk istiyosan inşAllah gebesindir
tugcesakzci Zuzuu1 😂😂 kız kan ver gidip diyorum ya belki geç döllenme yaşamışsındır böyle daha çok strese giricen
Nursemom_ Zuzuu1 belki geç döllenme oldu bence en garantısı kan ver benim kuzenimde aşırı silik yok gibiydi 5 gun testtleri kanda çıktı mesela sonra biz çok sevinmiştik
tugcesakzci Zuzuu1 ben gebeliğimi 10.haftada öğrendim idrar testi çok çok silikti doğru göstermeyebilir bazıları