Edaa1334 23+4 haftalığım çamaşırımda beyaz şeffaf akıntı tarzından ıslaklıklar oluyor doktor kontrolünden çıktım suyu gayet iyi dedi aynı durumu yaşayanlar var mı?
Dodomom Edaa1334 doktora bi gidin bence acile falan su gibi gelmez akıntı bende de var o kadar da değil ped kullanıyorum kokusuz kuyu biraz . Sizin su gibi diyorsunuz kökü falan yoksa enfeksiyon değil bu . Sarı yeşil kahve rengi kokulu enfeksiyon belirtisi
Elzem07 Edaa1334 aynıydı benimde o haftalar su dökülmüş gibiydi hic bir problem olmadı sükür canım sen yine doktoruna sor
Minigiim-vebenn52 Edaa1334 eczanede turnusol kağıdı satılıyordu adı öyleydi sanırım hatırlamıyorum onun rengi belirliyormuş su mu değil mi gelen bi bakn isterseniz
Edaa1334 Dodomom gittim bugün vajinal kontrol ettirdi öksür falan dedi sonra ultrasonda suyuna baktı gayet iyi dedi hamilelikle normal dedi
Edaa1334 Dodomom ben daha öncede kasıklarım ağrıyordu en net sonuç vajinal yolla veriyor dedi vajinal uzunluğuma baktı orada akıntı olduğunu görüp ilaç yazdı ve vajinal muayenenin hiç bir zararı yok dedi
Edaa1334 Edaa1334 Dodomom birde bebek sıvısının sızıp sızmadığını ordan kontrol edebiliyormuş ultrasonda suda çok büyük azalma olmadıkça anlaşılmıyormuş
Edaa1334 Dodomom olabilir ama sonuçta buda doktor bi sıkıntı olsa vajinal muayene yapmaz diye düşünüyorum