11-02- Melodimm gebeliğin 18. Haftasından itibaren doğum olana kadar kullanılmalı ve hatta doğumdan sonra 1-2 ay daha devam edilmeli
Canann1601 11-02- öylee mı e o zman kullanıyorum ben de ya 🤣🤦🏻♀️ Demir ilacı kullanıyorum da kan ilacı falan yazanları gördüm ondan sordum 😄Allah’tan doktora yazmadm rezil olcaktim 😄16. Haftadan beri decavit kullanıyorum devit3 kullanıyorum magosit bir de
minikmucizeemaak Canann1601 Canım bende 32+ lards başladım sanırım 1 gün önce kan sonuçlarını alıp gittim kan değerlerim normaldi eksiklik yoktu ama doktorum başlattı bende herhalde doğum yakın diye başlattığını düşündüm Şuan kullanıyorum kan değerlerimde de bi eksiklik yok
Canann1601 minikmucizeemaak anladım canım. Ben demir ilacının kan ilacı olduğunu bilmiyordum ben de kullanıyormuşum zaten uzun zamandır 😄
Semrasare Canann1601 ben doktorda verme 34+5gunluguz hiç kan ilacı kullanmadım gerek görmedi değerler normal dedi
e_blue_sky_a Canann1601 dahiliye verebilir, dahiliyeye gidiyorsun, yapıyor tahlillerini yazıyor ilacı. Bana özel takipli doktorum + devlet perinatoloji + dahiliye… hepsi gebeliğin sonuna kadar demire devam dedi sana nasıl vermemiş ki
Canann1601 e_blue_sky_a vermiş vermiş ben kan ilacı Demir ilaciyla aynı olduğunu bilmiyordum. Ben 12. Haftadan beri kullanıyorum Demir ilacı zaten. Kan ilacının farklı olduğunu sanıyordum 😄
e_blue_sky_a Canann1601 evet, ferrittin testi de demir deposuna bakıyor. Aç karna veya tok içilirse de nescafe çay içilmeyen Bi vakitte alınması gerekiyor faydalı olması için.
_Tazeanne tugcesakzci kan ilacı denilen şey demir ilacı mı acaba bana 12.haftada gyno ferro sanol verdi doktor
Canann1601 _Tazeanne multivitamin ilacı onu da kullanıyorum ben içinde folik asit demir B12 vitamini var