Yarindanumutluanne Ankara-58 çalıştığımız için 35. Haftada evimizin temizliğini boyasını bitirdik. Bebeğin çantasını hazırladık. 37 de izine ayrıldım. Şuan sadece iki günde bir toz al süpür yapıyorum. Agirlasmadan bitirmek en mantıklısı bence 38+2 yım suan yapamazdim asla
yasemin1622 Ankara-58 33 haftalıkken yapmıştım iyi ki de yapmışım 36’da doğuma girdim bence ideali 32-33 sonrasında erken doğum riskin olmasa bile çok ağırlaşıyosun hiç bir iş yapamıyosun zaten
Azraa33 25 haftalıkken genel temizlik bitti kıyafetlerde yıkandı ütülendi herşey tamm ufak tefek şeyler dışında ağırlaşmadan yapmak istedim hafta sonu falanda valizi hazırlarım ikiz malum 26 haftamdayım
gamzecgr Ankara-58 30 haftaligim ben de geçen hafta sonu temizlik yapıldı dip köşe bu hafta sonu da eşyalar yıkanıp ütülenip yerleştirilcek ve hastane çantasını hazırlicaz ama ikiz gebelik olduğu için erken davrandık biz ne olur ne olmaz.Eger kendiniz yapcaksaniz temizliği ufaktan başlayın bence hem bı anda yüklenmezsiniz hem ağırlaştıkca zor olur
Camlicagizem Ankara-58 35-36 Hafta arası idealdir hem erken doğma ihtimaline karşı önlem hemde hemen tekrar kirlenmicek bir zaman bence
Yenianneperci35 Ankara-58 ben de 29. Haftadayım. Beklemedeyim acaba erken mi olur. Beklesem geç mi olur bilemedim🙈
Mmnj Ankara-58 34 haftalığım temizliğe başlycaktm halılar felan verym yıkansn bnde ğelinçe yazlıkları kaldırım dip köse süpür sil yaparmm dedim ama 4 gündür diş agrısı çekiyorum geçeler zehir napcam bilmiyorum agrın felan yoksa evde başkada bebegin yoksa başla derim şuan ben kaldm diş agrısnın gecmesini belklym
Melike_02 Ankara-58 ya ben 30. Haftamdan beri yapıyorum şuan 39 haftalığım kırka giricem. Bugünde dip köşe girdim mahvoldum. Erken yapınca yine tozlanıyor ev geç yapınca insan daha çok yoruluyor mahvoldum şuan belim sırtım ağırıyor. Sizde yavaş yavaş yapın bir kerede bitirmeyin.
Gulhacolak Ankara-58 32 haftalik oldum ve yeni yeni başladım dolap iclerine felan agirlasmadan ince isleri bitirmek istiyorum ama halilarimi felan 34 -35 gibi yikamaya yollayip onlar gelene kadar da genel temizligi halledecegim doguma kadar sure uzun olmasin ki tekrar kirlenmesin bir de evde 5 yasnda kizim var ne kadar dikkat etsm de ister istemez ev tekrar kirlenck nasil olacak tam bilmiyorum ama halledecgm bir şekilde 😂
Ankara-58 Gulhacolak benimde aynı cnm 3 buçuk yaşında oğlum var geri batacak diye yakın vermek ıstiyorum doğuma
Ruru4116 Ankara-58 ben 28 de bitirdim dip köşe. 38 de sezeryan olmadan önce de bir üstten tekrar aldırırım onun dışında eşyalar odası yıka ütüle bitti çok şükür. Agirlasmadan önce bitirmek. Lazım. Sonrasında agirlasiyorsun erkenden yap bence üstten alırsın sonra
naneliseker_ Ankara-58 36 larda bence agirlasiyorsun , erken doğum şansı yükseliyor. En ideali 30, 31, 32.. Ben 30 da evden başlayacağım 32 gibi de kıyafet hastane çantası. Mis :)
UmmNasuh Ankara-58 ben 36 haftadan sonra yapmayı düşünüyorum hem ne kadar fazla hareket edersek son aylarda doğum okadar kolay oluyor