leylaaa1268 melike81_ şu an 11 haftalık hamileyim, minicik çıktı normalde karnım yok benim🫶🏻ama yani belli olmuyo çok kendim görüyorum minicik🌸🤲🏻🥹
melike81_ Leyla1993 bende pıt pıt bişiler oluyor ama değişik bi ağırlık oluşmaya başlamış gibiii hissediyorum 😂 benım berbat 5. Haftadan beri miğde bulantılarım hiç aksatmıyor sağolsun prilama devam😝
melike81_ Melike_4949 bazen iç göbek büyük oluyormuş benm kendi göbeğim de oldugu için fark etmiyomuş gibi geleeyaaa😂😂
Yagmurakyurek aytencelik benimde aynı yaşasın etliyim butluyum mutluyum 😅😁🤪🤪ben 6ayligim 24+6 olcaz bu gece 😅
Melike_4949 melike81_ benim iç karnım hiç yok canım çocukluğumdan beri kilo aldığım yer göbeğim 😅😅 hamileliktede göbeğim büyüdü baya
Yeldan melike81_ bende şu an 19 haftalığım belli değil karnım. Sanki bebiş yok gibi. Ama hamile kalmadan önce dümdüzdü karnım onun etkisi olduğunu düşünüyorum ayrıca iç karnımda geniş olabilir. ☺️
Yagmurakyurek aytencelik 😁😁😁kız çaktırma kiloluyuz aslinda ama bebeğe atioz suçu eşim dio çok yiyon bebisi öne sürüyorum😁😁😁oysa acta değilim sıkıntıdan yiyorum yaşasın göbekli bebekli olmak
aytencelik Yagmurakyurek işte onu diyorum soranlara bahanemiz hazır göbek değil bebek diycez çaktırma işte 😂😂
annelik_4 2.5 buçuk aylık hamileyim ama yemedigime rağmen göbek var bulantıdan hiçbsy yiyemiyom bu göbek neyin nesi diyorum kendime😕
MelteM2cck melike81_ dediğiniz gibi 14.haftada 6 aylık gibiydim ben 😁 şimdi 6.aya girdim yakında dogururum diyorum 😁 kızımın hareketleri dışarıdan çok net görünüyor karnım yamuluyor hareket ettikce😁