Sehseh 23 haftalık oldum ama dışardan daha kimse anlamıyor hamile olduğumu 🤣 otobüste falan ne yer veriyolar ne bisey çünkü belli degl daha
Betbet3434 melike81_ bence hiç beklemeyin 28 de minicik çıkmıştı 32 de göbek gibi 35 sonrası biraz daha hala çok yok çatlağımda sıfır yani bırak çıkmasın
melike81_ Betbet3434 dimee aslında öylde doğruda başkalarını görünce acaba benım uşak gelişmedimi diyorum😂😂
melike81_ crazymommy sanırım geniş olabilir ya kiloda almadım çünkü ilk 4 ayda 2 kg falan alıyolar ben 1 kilo bile almadım ay olsun böyle daha iyi almim zaten 😂😂
Zelihaklc melike81_ Benim 20. Haftadan sonra Belli olmaya başladı. Yani dışarıda artık hamile gibi görünüyordum🥰😅🥹
fatos2404 melike81_ ay valla şükret ya bebeğin gelişiminde de bi sıkıntı yoksa, ben 7+3’teyim pantolonlarım olmamaya başladı 🥹
melike81_ fatos2404 ohaa😂😂🤭🤭 ben 15+3 de gittim 1 hafta önden gidiyo dedi işde suyu falan iyi dddi 17+1 şuan 23 unde kontrolüm😃😃
fatos2404 melike81_ bebekte iyiymiş tamam işte ne güzel bak valla 5 yaşında oğlum var ondada 5. haftadan gebelik pantolonlarına geçmiştim bunda yine iyi idare etti 😂
Masal-10 melike81_ 30.haftadayım daha yeni anlıyor insanlar hamile olduğumu 😂 6 kilo aldım heralde iç karnım geniş öyle diyorlar
Gizemlibirisi007 melike81_ kapıda değil kapıya yazacaktın aslında🥲🥲 takıntılıyım aşko ben dikkatli yazın şu yazılarınızı